Acasă Social PLOUĂ PUTERNIC// În capitală, mai multe străzi inundate, iar în sudul și...

PLOUĂ PUTERNIC// În capitală, mai multe străzi inundate, iar în sudul și nordul țării a lovit grindina

0

Plouă torențial în Capitală. În câteva minute mai multe străzi au fost inundate, transformându-se în râuri adevărate. Cicrulaţia a fost îngreunată, iar automobilele se scaldă în şuvoaie de apă.

Ieri, 30 aprilie, după luni întregi de secetă, câmpurile agricole din nordul și sudul țării au fost lovite de o grindină puternică. Imaginile cu miile de bucăți de gheață cât bobul de mazăre au împânzit internetul. La nord, imaginile au fost surprinse în raionul Briceni, unde stratul de gheață s-a așezat ca zăpada în curțile oamenilor. Iar la Sud, orașul Vulcănești, dar și raionul Cahul au fost la fel atacate de grindină. 

Un strat de gheață de câțiva centimetri s-a așezat în curți, dar și pe câmpuri. 

Agricultorii își fac griji pentru roada care după ce a suferit din cauza secetei a mai și fost lovită de grindină.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.