Acasă Justiţie Membrul CSM, Dorel Musteață va sesiza inspecția judiciară după întrevederea lui Lebedinschi...

Membrul CSM, Dorel Musteață va sesiza inspecția judiciară după întrevederea lui Lebedinschi cu președintele Curții de Apel Cahul

0

Membrul Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) Dorel Musteață a anunțat că va sesiza inspecția judiciară în legătură cu întrevederea fostului consilier prezidențial Maxim Lebedinschi cu președintele Curții de Apel Cahul, Ruslan Petrov.

„Folosindu-mă de dreptul de a sesiza inspecția judecătorească, vreau să sesizez vizavi de un caz care a avut loc pe 1 aprilie 2020, anume filmările din spațiul public. Este vorba de prezența dlui Maxim Lebedinschi, întrevederea pe care a avut-o cu președintele Curții de Apel Cahul, ca să nu fie lăsate semne de întrebare, solicit inspecției să verifice cazul dat”, a declarat Dorel Mustață la ședința extraordinară a CSM din 30 aprilie.

Amintim că deputatul Ilan Șor a acuzat imixtiuni din partea președintelui Igor Dodon în dosarul său de la Curtea de Apel Cahul. Acesta a publicat un video care îl surprinde pe ex-consilierul prezidențial și actualul secretar al Comisiei Electorale Centrale, Maxim Lebedinschi, discutând cu președintele instanței, Ruslan Petrov. Lebedinschi a negat acuzațiile și a spus că întâlnirea de la Cahul s-a produs din motive personale.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.