Acasă Social O adolescentă în vârstă de 14 ani raionul Ialoveni și-a pus capăt...

O adolescentă în vârstă de 14 ani raionul Ialoveni și-a pus capăt zilelor

0

O adolescentă în vârstă de 14 ani raionulIaloveni și-a pus capăt zilelor. Fata este din localitatea Văsieni și a fost găsită moartă într-o anexă a gospodăriei chiar de mama ei. 

Sesizarea la serviciul 112 a făcut-o o femeie, care a comunicat că vecina ei și-ar fi depistat fiica strangulată în una din anexele gospodăriei.

Potrivit poliției, minora este din familie completă, tatăl acesteia fiind plecat la muncă peste hotare. „Fiind examinată de medicul legist pe corpul acesteia nu s-au depistat urme de moarte violentă decât șanțul de strangulare”, a nunțat Poliția.

Pe cazul dat a fost inițiat proces penal în cadrul căruia urmează a fi stabilite toate circumstanțele, dar și motivul care ar fi determinat-o pe minoră să recurgă la acest gest.

TV8

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.