Acasă Social DODON// În următoare perioadă vom putea reveni la măsuri şi mai dure

DODON// În următoare perioadă vom putea reveni la măsuri şi mai dure

0

După ce pe 27 aprilie au fost relaxate unele restricţii economice, impuse de starea de urgență din cauza Covid-19, în următoare perioadă vom putea reveni la măsuri şi mai dure. Despre acest lucru a anunțat șeful statului Igor Dodon în contextul în care relaxarea acestor măsuri va duce la creșterea cazurilor de coronavirus.

IGOR DODON,președinte: Vedem că cifrele cele confirmate sunt în creștere în unele zile. Dar în general, situația se gestionează, astăzi sunt mai puține, decât au fost ieri, dar continuăm să fim în situația de risc. De aceea vreau să vă atenționez încă odată că în cazul când nu vor fi respectate recomandările autorităților, noi vom fi nevoiți să revenim la unele restricții mai dure în perioada ce urmează. 

Începând de luni, au fost redeschise unitățile comerciale nealimentare, de toate tipurile, și s-au permis plimbările în parcuri și păduri în grupuri de cel mult trei persoane, chiar dacă atunci când a fost luată decizia, în Republica Moldova deja existau peste 3.000 de cazuri de contaminare cu noul tip de coronavirus. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.