Acasă Social Covid-19 în R. Moldova// Alte două vieți curmate de temutul virus. Bilanțul...

Covid-19 în R. Moldova// Alte două vieți curmate de temutul virus. Bilanțul deceselor a ajuns la 82 de persoane

0

Alte două persoane au murit din cauza coronavirusului în R.Moldova. Este vorba despre o femeie din raionul Edineț și un bărbat din Ștefan Vodă, anunță ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Deces 81: Femeie în vârstă de 67 de ani, din r-nul Edineţ, internată  la SC Bălți pe data de 20.04.2020. Comorbidităţi: insuficiență renală, diabet zaharat.

Deces 82: Bărbat de 75 ani, din r-nul Ştefan Vodă, transferat de la Spitalul MSMPS la IMSP Institutul de Medicină Urgentă la data de 07.04.2020, în stare foarte gravă. Pneumonie polisegmentară bilaterală, evoluție gravă, insuficiența respiratorie gr III.

Astfel, numărul deceselor provocate de COVID-19 a ajuns la 82.

Până la ziua de azi, 755 persoane au fost tratate, 94 persoane fiind externate pe parcursul zilei de ieri, iar 82 au decedat din cauza COVID-19.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.