Acasă Social FOTO // Grav accident la Sîngerei. Pasagera a murit

FOTO // Grav accident la Sîngerei. Pasagera a murit

0

O femeie a murit, după ce mașina cu care se deplasa s-a izbit într-un stâlp, după care s-a răsturnat în curtea unei gospodării. Tragedia a avut loc ieri seara, în jurul orei 21:45, în localitatea Heciul Nou, din raionul Sîngerei, transmite SafeNews.md cu referire la deschide.md.

Potrivit datelor preliminare în accident a fost implicat un automobil de marca Opel Zafira, la volanul căruia se afla un tânăr în vârstă de 26 de ani. Din motive necunoscute, dânsul a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a izbit într-un stâlp, după care s-a răsturnat într-o curte.

În urma accidentului, o femeie în vârstă de 35 de ani, care se afla în automobil, a murit pe loc până la venirea ambulanței. Șoferul a fugit de la locul accidentului, iar în prezent este căutat de oamenii legii.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.