Acasă Politic Deputat PAS, după ce Platon a depus o plângere pe acțiunile ilegale...

Deputat PAS, după ce Platon a depus o plângere pe acțiunile ilegale ale SIS: ”Președintele ales are rigori foarte înalte față de persoanele cu care face echipă și, cu siguranță, el nu corespunde acestora”

0

După ce și-a asumat anterior rolul de ”purtător de cuvânt” al Procuraturii Generale, Veaceslav Platon încearcă să se erijeze într-un fel de „jurist/reprezentat” al Președintelui ales Maia Sandu. De această părere este deputatul PAS, Sergiu Litvinenco care a venit cu o reacție după ce Platon a anunțat că a depus o plângere penală pe marginea acțiunilor ilegale ale SIS împotriva Maiei Sandu.


Chiar dacă nu sunt purtător de cuvânt al doamnei Sandu, vreau să-l anunț pe Veaceslav Platon că președintele ales are rigori foarte înalte față de persoanele cu care face echipă și, cu siguranță, el nu corespunde acestora. Și nici de serviciile lui nu are nevoie, scrie Litvinenco pe pagina sa de facebook.

În acelaș timp, deputatul PAS anunță că Președintele ales va acorda tot suportul necesar SIS-ului, pentru ca instituția să poată contribui în lupta împotriva corupției mari.

Totodată, colaboratorilor profesioniști, integri și corecți din SIS, care, de exemplu, nu s-au temut să sesizeze CSM despre implicarea lui Platon în acțiuni ilegale în sistemul justiției, le pot spune cu certitudine că, în calitatea sa de Președinte al Consiliului Suprem de Securitate, doamna Maia Sandu va acorda tot suportul necesar instituției pentru ca aceasta să poată contribui la lupta împotriva marii corupții și la curățarea justiției de oameni compromiși, santajabili, care au instrumentat dosare politice și care au executat ordine ilegale.
P.S. Sper să nu se interpreteze postarea că i-aș lua partea lui Șor sau Plahotniuc. După mine, toți trei sunt la fel și urmează să ajungă, până la urmă, în același loc… a conchis Litvinenco.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=950178608840906&id=100015463279463

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.