Acasă Istorii din spatele culisei Oficial: SPPS nu oferă protecție și pază lui Veaceslav Platon

Oficial: SPPS nu oferă protecție și pază lui Veaceslav Platon

0

După ce în presă au apărut informații precum că Veaceslav Platon beneficiază de pază de stat, SPPS vine cu precizări. Astfel, categoriile de persoane care beneficiază de protecție și pază din partea SPPS sunt expres prevăzute în art. 6 din Legea 134/2008 cu privire la Serviciul de Protecție și Pază de Stat.

„Cetățeanul Veaceslav Platon nu face parte din aceste categorii, și respectiv, Serviciul nu acordă protecție acestuia”, menționează SPPS.

În acest context, Serviciul îndeamnă reprezentanții presei să manifeste corectitudine și echilibru în raport cu activitatea SPPS, să verifice dacă informațiile sunt veridice și corespund realității.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.