Acasă Social VIDEO // Șofer vitezoman în stare avansată de ebrietate, reținut la Orhei

VIDEO // Șofer vitezoman în stare avansată de ebrietate, reținut la Orhei

0

Un bărbat de 62 de ani care a urcat la volan în stare de ebrietate a fost prins de oamnii legii în timp ce acesta se deplasa cu viteză excesivă pe traseul Chișinău – Bălți. Potrivit INSP, incidentul a avut loc ieri seara, 7 decembrie, în apropriere de localitatea Clisova din raionul Orhei.

Pe lângă faptul că acesta era în stare de ebrietate, radarul mașinii INSP a fixat că automobilul se deplasa cu 145 km/h.

Imediat, inspectorii de patrulare au recurs la stoparea lui, iar la scurt timp a fost oprit pe dreapta.

La volan se afla un bărbat de 62 de ani, locuitor al satului Cazanești din raionul Telenești. Acesta, vizibil se afla în stare de ebrietate, de aceea a fost supus testului Drager, iar rezultatul a arătat o concentrație de 0,66 mg/l în aerul expirat.

Ca urmare, conducătorul auto a rămas fără permisul de conducere și este documentat pentru depășirea limitei de viteză, dar și conducerea unui automobil în stare de ebriete avansată, iar pentru stabilirea pedepsei conform legislației, urmează să se expună judecata.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.