Acasă Politic Nume noi care vor face parte din echipa de consilieri prezidențiali ai...

Nume noi care vor face parte din echipa de consilieri prezidențiali ai Maiei Sandu

0

Preşedintele ales al RM, Maia Sandu, a anunţat nume noi care vor face parte din echipa sa de consilieri. Este vorba de fostul ministru al Educației, Liliana Nicolaescu-Onofrei, care va fi consilier pe educație, expertul economic Sergiu Tofilat – consilier în domeniul energetic, jurnalista Angela Brașoveanu – consilier pe probleme culturale și Elena Druță – consilier pentru Relațiile cu Diaspora. Numete acestora au fost făcute publice în cadrul unei emisiuni televizate din țară.

Totodată, Maia Sandu a precizat, că deocamdată, nu poate oferi numele celorlalte persoane din echipa sa întrucât mai are discuţii.

Anterior, președintele ales al RM a anunțat că Ala Nemerenco îi va fi consilier pe probleme sociale și sănătate, fostul ministru al Finanțelor, Veaceslav Negruța, o va consilia în problemele de economie, iar ex-ministrul Justiției, Olestea Stamate, va fi consilier pe justiție.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.