Acasă Social FOTO // Accident în Capitală: 3 mașini, grav avariate și un pasager...

FOTO // Accident în Capitală: 3 mașini, grav avariate și un pasager e la spital

0

Un pasager a ajuns la spital în urma unui accident produs în lanț în Capitală. Totul a avut loc în această dimineață, la ora 07:35, pe strada Grenoble din sectorul Botanica, transmite SafeNews.md cu referire la Stiri.md.

Ofițerul de presă Natalia Stati ne-a declarat că în accident au fost implicate 3 automobile de model Toyota, Renault și Ford, care erau conduse de șoferi în vârstă de 30, 34 și 45 de ani.

În urma tamponării a celor 3 mașini, un pasager din Ford s-a ales cu traume, fiind preluat de ambulanță și transportat la spital.

Pe acest caz a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor, iar în dependență de leziunile cu care s-a ales pasagerul va fi luată și o hotărâre conform legislației.

știri.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.