Acasă Social Un tânăr s-a strangulat în propria casă din Fălești. Mărturisirea tatălui

Un tânăr s-a strangulat în propria casă din Fălești. Mărturisirea tatălui

0

Sfârșit tragic pentru un bărbat din Fălești. Acesta s-a spânzurat în propria casă. Descoperirea macabră a fost făcută pe 6 decembrie, la ora 14:20, de către o vecină care a alertat imediat poliția, transmite SafeNews.md cu referire la știri.md.

Ofițerul de presă Egenia Molceanov a declarat că, la fața locului, oamenii legii au stabilit că un tânăr de 31 de ani, care se afla la domiciliu de unul singur, s-a strangulat cu o bucată de fir electric, legându-se de ușa de la bucătărie.

Victima locuia împreună cu tatăl său și sora sa minora, iar careva scrisori de adio nu au fost depistate. 

Din discuția polițiștilor cu tata acestuia, s-a stabilit că, în ultima perioada a vieții, fiul său se afla în depresie, legată de starea lui de sănătate.

Alte circumstanțe se stabilesc.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.