Acasă Social O jurnalistă din Moldova s-a stins din cauza Coronavirusului

O jurnalistă din Moldova s-a stins din cauza Coronavirusului

0

Jurnalista Irina Melnic a fost răpusă de Covid-19. Potrivit apropiaților acesteia, cu 3 zile înainte de deces, femeia a refuzat spitalizarea, iar ulterior starea ei de sănătate s-a înrăutățit brusc astfel încât devenise prea târziu pentru a mai putea fi salvată.

Irina Melnic a activat în calitate de jurnalistă la portalul online “Русское телевидение Молдовы”.

„Suntem întristați și exprimăm condoleanțe sincere familiei”, au scris prietenii și colegii jurnalistei, pe rețelele de socializare.

Colegii o descriu drept o fire optimistă și muncitoare, care a activat până în ultima zi. Se pare că trei zile înainte de moartea sa, femeia a refuzat internarea pentru a termina lucrările urgente la filmarea unui reportaj despre inaugurarea ,,Memorialului Victoriei” din localitatea Ermaclia, scrie kp.md.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.