Acasă Social Alegeri în România: Primele cozi, surprinse la secțiile din Chișinău

Alegeri în România: Primele cozi, surprinse la secțiile din Chișinău

0

La cel puțin 2 secții de votare din capitală deschise pentru alegerile parlamentare din România s-au format cozi. Este vorba despre cele de la Liceul Gheorghe Asachi și Consulatul României de pe strada Grigore Ureche. În Republica Moldova, potrivit unor estimări, până la ora 12:00 votase deja peste 20 de mii de alegători, cu tot cu cei 10 889 de cetățeni care au votat sâmbătă, transmite SafeNews.md cu referire la ZdG.

Pentru a evita aglomerațiile, Ambasada României a lansat un serviciu prin care se pot verifica timpii de așteptare la fiecare secție de votare.

La ora 12.00, cele mai mari cozi se înregistrau la sediul Consulatului de pe strada Gr. Ureche și la Liceul Gheorghe Asachi.

În schimb, la Căușeni, Anenii Noi sau Durlești se votează fără niciun rând.

zdg.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.