Acasă Social Am greșit, iar unii continuă să greșească”. Edilul din Strășeni a venit...

Am greșit, iar unii continuă să greșească”. Edilul din Strășeni a venit cu un îndemn către toți primarii

1

Republica Moldova nu este o afacere! Este îndemnul edilului din Strășeni, Valentina Casian, către toți primarii.În discursul pe care la avut pe scena din Piața Marii Adunări Naționale primarul a țint să-i îndrume pe primarii care stau la cald, să lucreze pentru cetățeni.

„Zeci de zile în urmă am protestat mai mulți primari. Eu îndemn acei primari care stau la cald să iasă. Lucrați pentru cetățenii care v-au înscăunat în aceste funcții. R. Moldova nu este o afacere.
Este nevoie de o restabilire a încrederii. Demnitatea înseamnă să nu te baricadezi în aceste scaune. Am greșit, iar unii continuă să greșească. Greșim că suntem indiferenți când un imbecil încearcă să rupă harta în Parlament. Această guvernare trebuie să plece. Anticipate”, a spus primara din Strășeni, Valentina Casian.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.