Acasă Comunicate de presă Poliția despre protestul din PMAN: „La acțiune au participat aproximativ 5000 de...

Poliția despre protestul din PMAN: „La acțiune au participat aproximativ 5000 de persoane”. Instituția a atașat fotografiile din canale de Telegram afiliate socialiștilor

0

Inspectoratul General de Poliție a comentat manifestația din centrul capitalei. Poliția spune că protestul din Marea Adunare Națională s-a încheiat și că la aceasta au participat 5000 de persoane. Poliția postează și o poză cu mulțimea care este identică cu o fotografie postată de deputatul socialist Bogdat Țîrdea la 11.30 pe canalul său de Telegram, transmite SafeNews.md cu referire la zdg.md.

În același timp, oamenii legii mulțumesc participanților că au protestat pașnic și urează cetățenilor o duminică liniștită.

„Protestul din Piața Marii Adunări Naționale s-a încheiat. La acțiune au participat aproximativ 5000 de persoane. #Poliția vă mulțumește că ați protestat pașnic. Vă invităm ca și pe viitor să păstrăm aceeași relaționare directă, noi fiind interesați să îmbunătățim permanent serviciul de siguranță pe care-l prestăm în interesul tuturor cetățenilor. Vă dorim tuturor o duminică liniștită!”, scrie pe pagina de facebook a instituției.

Acestui mesaj îi este atașată și o poză a manifestației de astăzi. Este aceeași imagine pe care o posta astăzi la 11.30 deputatul socialist Bogdat Țîrdea care spunea de prezența a 3000 de persoane. Vedeți mai jos.

Originalul pozei însă, este luat de pe canalul de Telegram INDEX care a apărut în ziua alegerilor prezidențiale și care promova falsurile socialiștilor despre așa-zisele fraude ale votului din străinătate.

Organizatorii mitingului însă, susțin că în piață au fost 50 de mii de oameni și spun că acest protest a fost ultimul avertisment pentu actuala Guvernare.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.