Acasă Social FOTO // VIDEO// Protestul anti-Dodon la Chișinău. Agricultori din mai multe raioane...

FOTO // VIDEO// Protestul anti-Dodon la Chișinău. Agricultori din mai multe raioane au pornit cu tractoarele spre capitală

0

Astăzi, de la ora 11.00 se așteaptă un protest masiv în Piața Marii Adunări Naționale. Anunțată de președinta aleasă Maia Sandu, la manifestație și-au anunțat prezența reprezentanții mai multor partide de opoziție: PAS, Platforma DA, Partidul Nostru, PDM, PRO-Moldova și altele, transmite Safenews.md cu referire la zdg.md.

În același timp, agricultori din Hîncești, Ungheni, Căușeni sau Ștefan Vodă au anunțat că își iau tractoarele și vin în piață. De dimineață, aceștia s-au adunat în locuri special alese și au anunțat că pornesc spre capitală.

Vedeți mai jos adunarea agricultorilor din Ungheni.

Agricultorii din raioanele Ștefan Vodă și Căușeni în drum spre Chișinău.

Agricultorii, care au protestat și în august, se declară nemulțumiți de atitudinea guvernului față de pierderile pe care le-au suportat în anul agricol 2020 afectat puternic de secetă. În același timp, ei se declară revoltați de politica bugetar-fiscală pentru 2021 care prevede o creștere a TVA pentru producția agricolă de la 8 la 12% și care în opinia lor va duce la pierderi și mai mari.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.