Acasă Politic VIDEO// Adresare către cetățeni a președintelui ales, Maia Sandu

VIDEO// Adresare către cetățeni a președintelui ales, Maia Sandu

0

Președintele ales Maia Sandu a susținut o conferință de presă. Potrivit unei adresare în această seară la postul de televiziunenațională, Sandu a declarat că actualul Parlament, în care unii deputați s-au vândut deja de trei ori și unde în ultimele zile se întâmplă lucruri rușinoase, trebuie să plece.

„Situația în țară e gravă, iar în Parlament se întâmplă lucruri rușinoase. În aceste zile s-a construit o nouă majoritate – PSRM-Șor. Socialiștii au făcut alianța ca să poată adopta legi care să le permită să fure în continuare. Se încearcă punerea în fruntea tuturor instituțiilor statului oameni ai lui Dodon și Șor. PSRM-Șor vor să păstreze acest Parlament încă doi ani. Unii deputați s-au vândut de trei ori deja. Acest Parlament trebuie să plece. Oamenii cer anticipate. Noi vom face ceea ce ne cer oamenii. Duminică, la ora 11, vom ieși să oprim uzurparea puterii. Acest Parlament nu este legitim”, a declarat Maia Sandu.

În context, Maia Sandu a invitat oamenii la protest,îndemnându-i să poartă măști și să păstreze distanța pentru a evita riscul infectării.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.