Acasă Politic VIDEO // Deputații fracțiunii PAS nu vor participa la ședința de astăzi...

VIDEO // Deputații fracțiunii PAS nu vor participa la ședința de astăzi a Parlamentului

0

Deputații fracțiunii PAS nu vor participa la ședința Parlamentului de astăzi, 4 decembrie. Anunțul a fost făcut de către vicepreședintele Parlamentului, Mihai Popșoi, în cadrul unui briefing de presă, transmite SafeNews.md cu referire la zdg.md.

Mihai Popșoi spune că formațiunea sa nu dorește să fie părtaș la fărădelegile comise de noua alianță între Dodon și Șor. 

Vicepreședintele legislativului confirmă informațiile transmise de Alexandru Slusari privind cooptarea în conducerea Parlamentului a deputaților Șor și Pentru Moldova. 

Pe lângă președinția de comisii, au fost schimbați și conducătorii delegațiilor parlamentare. 

Astfel, Ruxanda Glavan o va înlocui pe Monica Babuc la conducerea grupului UE-Republica Moldova, iar Violeta Ivaniov va fi noua șefă a delegației parlamentare de cooperare cu țările din bazinului Mării Negre.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.