Acasă Social VIDEO // Drum reparat cu peste 500.000 de lei, plin de gropi....

VIDEO // Drum reparat cu peste 500.000 de lei, plin de gropi. Ce spun autoritățile

0

576.000 de lei au fost cheltuiți, în 2017, pentru a asfalta o porțiune de aproximativ 700 de metri de drum care leagă satele Valea Florii și Cărpineanca de comuna Sărata Galbenă, raionul Hâncești. La trei ani distanță de atunci, drumul arată ca după război, iar automobilele abia dacă mai pot circula pe el, transmite SafeNews.md cu referire la ZdG.md.

În ultimii ani, autoritățile au încercat să-l repare, însă procesul nu a avut o finalitate din lipsa resurselor financiare.

Reprezentanții Consiliului Raional Hâncești și cei ai Primăriei Sărata Galbenă susțin că nu agentul economic care a efectuat lucrările ar fi de vină de calitatea drumului, ci… camioanele care circulă pe acest drum pentru a căra cereale de la un producător agricol din zonă.

„Dar eu pe unde să car marfa, ca agent economic? Eu plătesc la stat toate impozitele. Statul, dacă a făcut drumurile, trebuie să răspundă de calitate. Altă întrebare că s-au furat banii sau s-au spălat, asta-i altă întrebare, dar nu că eu car marfă”, replică administratorul companiei agricole.

Continuarea pe ZdG.md.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.