Acasă Politic Un deținut de la Rezina și-a tăiat degetul și l-a trimis prin...

Un deținut de la Rezina și-a tăiat degetul și l-a trimis prin poștă la Parlament

0

Un deținut încărcerat în Penitenciarul Nr. 17 Rezina și tăiat un degeta și l-a expediat printr-o scrisoare în adresa Parlamentului R.Moldova. Răvașul a fost deschis de către un șef din cadrul Serviciului Protecție și Pază de Stat care a și alertat poliția despre acest caz, susțin sursele Deschide.MD, transmite SafeNews.md.

Sursele noastre susțin că deținutul de la Rezina și-ar fi pus degetul în plic și l-a expediat prin Poștă împreună cu o scrisoare. Răvașul cu „surpriză” a ajuns la Parlament în această după-amiază. 

Potrivit textului din scrisoare, deținutul acuză că are probleme, iar dacă aleșii poporului nu i le vor rezolva, data viitoare acesta intenționează să le expedieze prin poștă toată mâna.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.