Acasă Politic Litvinenco, despre SIS: Dodon încearcă să-l copieze pe Plahotniuc

Litvinenco, despre SIS: Dodon încearcă să-l copieze pe Plahotniuc

0

Proiectul de lege prin care SIS-ul se va subordona Paramentului este criticat de reprezentanții PAS, care spun că în acest mod Igor Dodon încearcă să-l copieze pe fostul lider PD, Vladimir Plahotniuc.

„Prin inițiativa legislativa prin care se preia SIS-ul de la Președintele ales, Dodon încearcă să-l copieze pe Plahotniuc. Să devină și el un fel de „coordonator”.

Iar PSRM, astfel, se transformă într-un apendice politic al unui oligarh, care neavând nicio funcţie în stat, vrea să controleze totul.

Exact după modelul PD-ului plahotniucist. Numai că, spre deosebire de Dodon, Plahotniuc chiar deținea puterea de stat cu toate instrumentele care alcătuiesc această noțiune. 

Și mai e o deosebire mare între cei doi – Plahotniuc încă s-a ținut mult guvernând contrar voinței poporului, pe când Dodon va pleca cu mult mai repede”, susține deputatul PAS Sergiu Litvinenco, transmite SafeNews.md cu referire la tv8.md.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.