Acasă Politic VIDEO// Renato Usatîi își îndeamnă susținătorii să iasă la protestul din fața...

VIDEO// Renato Usatîi își îndeamnă susținătorii să iasă la protestul din fața Parlamentului: „Mâine trebuie să ieșim fără drapele politice”

0

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, își îndeamnă susținătorii să participe la protestul organizat de președinta aleasă, Maia Sandu, împotriva inițiativei legislative prin care Serviciul de Informații și Securitate (SIS) să fie luat din coordonarea Președintelui și să revină sub control parlamentar. Protestul se va desfășura mâine, 3 decembrie, în fața Parlamentului, la ora 10:00

În cadrul unei sesiuni live pe pagina sa de facebook, Renato Usatîi și-a îndemnat simpatizanții să participe la manifestație, precizând că el însuși nu va fi, așa cum în aceste zile se află în Germania, la tratament. Totodată, politicianul a declarat că în funcție de evenimentele de mâine, protestele ar putea continua.

„Toți cei care se află în Chișinău, toți cei care se află în orice localitate din Republica Moldova, mâine, vă rog, toți cei care mă susțin să ieșiți la acest protest contra minciunii, contra uzurpării puterii în stat, contrabandei și fără de legile care au loc. Eu voi urmări cu atenție ce se va întâmpla mâine. Dacă va fi nevoie să fiu și eu în PMAN, vă asigur, că o să ajung la Chișinău și o să fiu alături de voi. Mâine trebuie să ieșim fără drapele politice. Sunt sigur că protestul de mâine este începutul sfârșitului regimului ticăloșilor. Eu cred că aceste proteste vor fi mai multe”, a declarat Renato Usatîi într-un live pe Facebook.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.