Acasă Justiţie Alexandr Stoianoglo după ce Președintele Maia Sandu s-a declarat nemulțumită de activitatea...

Alexandr Stoianoglo după ce Președintele Maia Sandu s-a declarat nemulțumită de activitatea procuraturii în ultimul an: ”Sunt sigur că părerea doamnei președinte se va schimba”

0

Procurorul general Alexandr Stoianoglo se va întâlni cu Maia Sandu, pentru a discuta despre activitatea sa în fruntea instituției, pe care președintele ales a calificat-o drept lipsită de performanță. Anunțul a fost făcut în urma unei conferințe de presă organizată de ultimul, în care și-a prezentat ”reușitele” la un an de mandat. Mai mult, Stoianoglo s-a arătat sigur despre faptul că după discuție, Maia Sandu își va schimba părerea.

„Suntem gata să ne întâlnim cu doamna președinte și să-i prezentăm toată informația legată de activitatea Procuraturii. Sunt sigur că după asta părerea doamnei președinte se va schimba. Și sper că vom fi auziți”, a reacționat Stoianoglo la criticile Maiei Sandu.

Amintim că luni, 30 noiembrie, reședintele ales Maia Sandu a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că este nemulțumită de activitatea timp de un an de mandat a lui Alexandr Stoianoglo în fruntea Procuraturii Generale. Ea a spus că una dintre primele acțiuni pe care le preconizează după ce va prelua mandatul va fi să aibă o discuție cu Stoianoglo.

Întrebată cum caracterizează un an de mandat a lui Stoianoglo la Procuratura Generală, împlinit la 29 noiembrie, Sandu a spus că a remarcat o „lipsă de acțiuni și progres”

„Nu am prea multe lucruri prea bune de spus despre activitatea procurorului general. Dar îl voi invita la o discuție să vedem cum poate fi explicată această lipsă de performanță. În contextul activității Consiliului Suprem de Securitate vom avea discuții foarte serioase pornind de la cele mai importante dosare de corupție și pe care în continuare nu vedem progrese. Vreau să văd care sunt argumentele lui în legătură cu această lipsă de progres”, a declarat Sandu.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.