Acasă Sport VIDEO // Luptă în cuşcă între o femeie de 63 de...

VIDEO // Luptă în cuşcă între o femeie de 63 de kilograme şi un bărbat de 240 de kilograme. Final total neaşteptat

0

În Rusia a fost organizată o luptă între Darina Madzyuk, o sportivă care participă la galele de MMA (Arte Marţiale Mixte), şi un youtuber cunoscut, Grigory Chistyakov, transmite SafeNews.md cu referire la Digi24.

Ciudăţenia luptei nu este dată doar de faptul că a fost dusă de o femeie şi un bărbat, chiar dacă doar ea este luptătoare în cuşcă. Ci in primul rând de diferenţa de greutate dintre cei doi. Oricum, mulţi nu au apreciat disputa!

Darina Madzyuk, 63 de kg, l-a învins pe Grigory Chistyakov, 240 kg!

Darina are 63 de kilograme, iar Grigory 240. Youtuberul a intrat plin de elan în ring şi a început să se rostogolească pe podea, pentru a arăta că are moblitate în ciuda greutăţii sale.

În timpul meciului, la un moment dat părea chiar că lupta se va sfârşi repede după ce bărbatul a reuşit o priză bună la adversara sa. Ulterior, a căzut însă în urma unui atac al Darinei şi a cerut încheierea luptei după ploaia de pumni abătută asupra lui.

Marc Goddard, cunoscutul arbitru al galelor de MMA, s-a arătat dezamăgit de o astfel de luptă şi a calificat bătaia drept „dezgustătoare, ruşinoasă şi bolnavă”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.