Acasă Politic Când au discutat Sandu și Dodon ultima dată? Dezvăluirea noului Președinte ales

Când au discutat Sandu și Dodon ultima dată? Dezvăluirea noului Președinte ales

0

Președintele ales al R. Moldova, Maia Sandu, a avut ultima discuție cu președintele în exercițiu Igor Dodon acum un an în urmă. Dezvăluirea a fost făcută de Maia Sandu în cadrul unui interviu cu jurnaliștii.

„Nu am avut nicio discuție cu Igor Dodon după alegerile prezidențiale, așa cum n-am discutat cu el nici până la alegeri. Ultima discuție a fost cu un an în urmă, atunci când a fost votată demisia Guvernului pe care l-am condus. Nu cred în intențiile pozitive ale lui Igor Dodon”, a declarat Maia Sandu.

Mai mult, președintele ales a menționat că Guvernul condus de ea a fost demis pentru că majorității parlamentare i-a fost frică de reformele anticorupție.

„Reamintesc, anul trecut Guvernul pe care l-am condus a fost demis de majoritatea parlamentară din cauza reformelor justiției pe care noi le-am promovat. A fost demis pentru că majorității parlamentare i-a fost frică de măsurile anticorupție pe care noi le-am pornit atunci. În aceste alegeri, cetățenii R. Moldova mi-au dat un mandat puternic anume pentru combaterea corupției, respectiv Parlamentul trebuie dizolvat și trebuie să avem alegeri parlamentare anticipate ca să se reseteze Parlamentul și ca să avem alt Guvern”, a mai menționat Maia Sandu.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.