Acasă Social Alte două laboratoare pentru depistarea noului coronavirus au fost deschise la Chișinău

Alte două laboratoare pentru depistarea noului coronavirus au fost deschise la Chișinău

0

Alte două laboratoare din capitală vor procesa, începând de astăzi, teste pentru depistarea noului tip de coronavirus. Anunțul a fost făcut de ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu.

Consolidăm sistemul de laboratoare din R.Moldova. Astăzi își încep activitatea alte două laboratoare din Chișinău. Este vorba despre laboratorul Centrului Republican de Diagnostic și laboratorul Spitalului de dermatologie și maladii comunicabile”, a declarat Dumbrăveanu.

Acestea vor veni în suportul testării cetățenilor și a personalului medical din R.Moldova, mai spune șefa de la Sănătate.

Anterior, autoritățile anunțau și despre deschiderea unui asemenea laborator în stânga Nistrului.

Până în prezent, de la izbucnirea focarului, au fost procesate 11 962 de probe pentru depistarea noului coronavirus în condiții de laborator. Dintre acestea, 2 548 au fost pozitive.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.