Acasă Social Ultima oră// Încă 110 persoane au fost diagnosticate cu COVID-19 în ultimile...

Ultima oră// Încă 110 persoane au fost diagnosticate cu COVID-19 în ultimile 24 de ore

0

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale vine cu date actualizate privind persoanele infectate cu noul tip de Coronavirus, după procesarea a 549 teste.

Declarațiile au fost făcute după ședința Centrului Unic de Comandă de gestionare a crizei provocate de virusul COVID-19

La ziua de azi, 17 aprilie curent, în Republica Moldova au fost înregistrate 110 cazuri noi de COVID-19, dintre care 107 cu transmitere locală și 3 de import. Astfel, numărul total ajunge la 2264.

Ministerul Sănătății a lansat platforma care îți arată în timp real evoluția numărului de cazuri în Moldova. Platforma mai conține și o hartă interactivă care arată vizual repartizarea cazurilor pe regiuni. Linkul la platformă se găsește AICI.

Știrea se actualizează…

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.