Acasă Social Încă două persoane au murit din cauza COVID-19. Cifra persoanelor decedate astăzi...

Încă două persoane au murit din cauza COVID-19. Cifra persoanelor decedate astăzi se ridică la 5

0

Ministerul Sănătății a informat despre înregistrarea a încă două decese provocate de infecția COVID-19.

Este vorba despre un bărbat, de 71 ani, din orașul Bender, internat în Institutul de Medicină Urgentă. Bărbatul suferea de hipertensiune arterială de gradul II, ateroscleroză obliterantă a vaselor membrelor inferioare.

Cea de-a doua persoană este o femeie, de 72 ani, din municipiul Bălți, transferată în stare gravă din Bălți la Institutul de Medicină Urgentă la data de 04.04.2020, comorbidități: hipertensiune arterială gr. III, cardiopatie hipertensivă.

Numărul deceselor de COVID-19, în Republica Moldova, a ajuns la 40.

Citește și: Încă două decese din cauza COVID-19

Oamenii sunt rugați să stea acasă, să evite locurile publice și să respecte măsurile de igienă personală. Reamintim că, persoanele vârstnice și cele cu boli cronice fac parte din grupul de risc.

Vezi și articolul: Un nou deces provocat de COVID-19 în stânga Nistrului. Ministerul Sănătății susține că nu cunoaște despre caz

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.