Acasă Social UPDATE // Încă două decese din cauza COVID-19

UPDATE // Încă două decese din cauza COVID-19

1

UPDATE: Cristina Statulat, purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătății, a evitat să spună care este motivul potrivit căruia, autoritățile nu au anunțat despre cele două decese, în cadrul conferinței de presă.

În schimb pe pagina oficială a Ministerului Sănătății a fost publicat un comunicat de presă în care se spune că pe parcursul zilei de astăzi au fost confirmate decesul a două persoane.

Pe parcursul zilei de azi au fost înregistrate alte două decese. Este vorba despre o femeie de 69 de ani, din r. Glodeni, comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială.

În al doilea caz este vorba despre o femeie de 77 de ani din or. Sîngerei, comorbidități: insuficiență cardio-respiratorie, edem cerebral.

Știrea inițială!

Încă două persoane au pierdut lupta cu coronavirusul, anunță serviciul de presă al Ministerului Sănătății. Deși ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu a prezentat acum o oră situația legată de COVID-19, nu a spus nimic despre aceste două decese.

Revenim cu detalii…

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.