Acasă Social FOTO// Accident pe șoseaua Balcani. O mașină s-a inversat, iar șoferul a...

FOTO// Accident pe șoseaua Balcani. O mașină s-a inversat, iar șoferul a șters putina

0

Un accident rutier s-a produs aseara, pe șoseaua Hâncești. O mașină s-a inversat pe carosabil, după ce a tamponat un autoturism de model Ford. Potrivit martorilor oculari, de vină ar fi șoferul automobilului Volkswagen, care a dat bir cu fugiții imediat după producerea coliziunii.

Contactată de Deschide.MD, Natalia Stati, ofițerul de presă al poliției capitalei, ne-a spus că, din fericire, nimeni nu a avut de suferit.

Automobilul de model Volkswagen s-a tamponat cu un Ford. În urma impactului, primul s-a inversat, iar șoferul a părăsit locul accidentului. Persoane traumate nu sunt

De asemenea, martorii susțin că în mașină se afla și un pasager, care a fugit odată cu șoferul.

Oamenii legii au declarat că întreprind toate măsurile pentru a găsi conducătorul auto care a părăsit locul accidentului.

Foto: Oleg Pașa/GBM

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.