Acasă Social FOTO // Grav accident la Porțile Orașului. Ce riscă șoferul vinovat

FOTO // Grav accident la Porțile Orașului. Ce riscă șoferul vinovat

0

Două automobile s-au tamponat în sectorul Botanica al capitalei, în zona Porților Orașului. Totul s-a întâmplat aproximativ o oră în urmă.

Din imaginile postate de martori oculari pe rețelele de socializare, se poate vedea că un automobil a fost grav avariat, iar altul s-a răsturnat. 

Poliția a fost sesizată la ora 10.00 precum că la intersecția bd. Dacia cu strada Valea Crucii a avul loc un accident rutier. La fața locului s-a stabilit că au fost implicate 3 unități de transport: Un automobil VW Transporter la volanul căruia se afla un șofer de 45 de ani, un automobil Mazda la volanul căruia se afla un șofer de 58 de ani și un VW Geta la volanul căruia se afla o șoferiță de 55 de ani.

Potrivit Poliției, primul șofer se deplasa pe strada Valea Crucii și s-a tamponat cu automobilul Mazda, iar în urma impactului s-a inversat, tamponâd automobilul VW Geta ce statea la semafor.

Din concluziile preliminare, vinovat s-ar face șoferul automobilului VW Transporter, care a ignorat cerințele indicate și nu a cedat trecerea.

Pe cazul dat a fost inițiată o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele producerii accidentului.

Șoferul care va fi găsit vinovat riscă amendă 1500 lei și 6 p.p.

Foto: Facebook / Nicu Marchitan

deschide.md


! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.