Acasă Politic Guvernul Chicu i-a găsit post de lucru fostului candidat PD de la...

Guvernul Chicu i-a găsit post de lucru fostului candidat PD de la Hâncești: Nou secretar de stat la Ministerul Justiției

0

Ministerul Justiției mai are un secretar de stat, după ce Guvernul l-a numit astăzi în această funcție pe Dorin Gâșman, de profesie avocat.

În aceeași ședință, desfășurată în premieră în format online, Guvernul l-a eliberat din funcție pe directorul general adjunct al AGEPI, Andrei Popa, după expirarea termenului de preavizare, la mijlocul lunii iunie curent.

Cabinetul Chicu i-a găsit post de muncă fostului candidat din partea Partidului Democrat la alegerile parlamentare noi din circumscripția uninominală Hâncești, Ion Mereuță. Acesta va ocupa funcția de șef al Oficiului Teritorial al Cancelariei de Stat de la Hâncești

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.