Acasă Politic ULTIMA ORĂ // Starea de URGENȚĂ urmează să fie prelungită până pe...

ULTIMA ORĂ // Starea de URGENȚĂ urmează să fie prelungită până pe 15 iunie. Dodon nu exclude că această măsură ar putea fi prelungită și după 15 iunie

0

Starea de urgență în R. Moldova, instituită în legătură cu pandemia COVID – 19, se finalizează pe 15 mai curent, însă autoritățile vor cere prelungirea acestei măsuri până pe 15 iunie. Anunțul a fost făcut în această dimineață de președintele Igor Dodon.

Șeful statului spune că la finele lunii aprilie – începutul lunii mai ar putea fi scoase unele restricții, inclusiv va fi permisă deschiderea restaurantelor, unităților comerciale etc. În același timp, președintele Dodon nu exclude că starea de urgență ar putea fi prelungită și după 15 iunie.

Știre în curs de actualizare

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.