Acasă Social DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ // Traficul internațional este RELUAT prin două puncte...

DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ // Traficul internațional este RELUAT prin două puncte de trecere a frontierei

0

Începând de vineri, 10 aprilie, traficul rutier internațional de pasageri și de mărfuri este RELUAT prin două puncte de trecere a frontierei dintre R. Moldova și Ucraina.

Punctele de frontieră unde se va circula sunt Ocnița-Sochireni și Larga-Kelmențî.

Aceste puncte de trecere a frontierei terestre se deschid și ca urmare a sistării traficului, de către partea ucraineană, prin punctul de trecere Criva. Se deschid două puncte alternative, pentru a asigura fluidizarea traficului”, a declarat Ion Chicu, după ședința de astăzi a Comisiei pentru situații excepționale.

Menționăm R.Moldova a sistat traficul internațional de pasageri și de mărfuri, atât terestru, cât și aerian, în contextul decretării stării de urgnță din cauza pandemiei COVID-19.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.