Acasă Social Douăzeci de angajați MAI, infectați cu COVID-19

Douăzeci de angajați MAI, infectați cu COVID-19

0

Douăzeci de angajați MAI, din cadrul IGSU, IGP și INP, au fost infectați cu COVID-19 de la începutul stării de urgență în R.Moldova, anunță Ministerul Afacerilor de Interne într-un comunicat de presă.

Potrivit comunicatului, din cei 20 de angajați ai MAI onfirmați pozitiv cu acest virus, o persoană a fost externată, iar 19 sunt internați pentru tratament, inclusiv în Spitalul MAI.

„Din momentul declarării stării de urgență, la data de 17 martie, angajații Ministerului Afacerilor Interne au constatat 441 de contravenții, cu privire la încălcările măsurilor de prevenire și răspândire a virusului COVID-19, săvârșite de agenți economici, transportatori de pasageri și persoane fizice. La evidența MAI se află 20.582 de persoane aflate la autoizolare, iar din acest număr, aproximativ 6 mii sunt verificați zilnic la domiciliu, pentru monitorizarea respectării regimului”, se mai arată în comunicat.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.