Acasă Politic COVID-19 în R. Moldova// Virusul a ajuns și în Parlament. Câți demnitari...

COVID-19 în R. Moldova// Virusul a ajuns și în Parlament. Câți demnitari sunt infectați

0

Un angajat al Parlamentului este infectat cu COVID-19. Este vorba despre un consultant din cadrul Comisiei politică externă. Informația a fost confirmată de către secretarul general al legislativului, Adrian Albu. 

Potrivit acestuia, bărbatul s-a infectat în data de 26 martie, de la soția sa, iar în prezent este spitalizat și se simte mai bine. Adrian Albu a menționat că funcționarul a avut un contact limitat cu angajații Parlamentului.

Președintele comisiei parlamentare politică externă, Violeta Ivanov, ne-a declarat că acesta nu a interacționat cu secretariatul comisiei, iar în prezent comunicarea dintre aceștia are loc doar online. De asemenea, el nu a fost prezent în clădirea legislativului, la ultima ședință de Parlament, de la începutul lunii aprilie, atunci când premierul Ion Chicu trebuia să prezinte proiectul de asumare a răspunderii în fața legislativului. Atunci, de la ședință au lipsit deputații PSRM și PDM.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.