Acasă Social Proces penal pe numele bărbatului care a fugit din Spitalul Republican

Proces penal pe numele bărbatului care a fugit din Spitalul Republican

0

Oamenii legii au pornit un proces penal pe numele bărbatului testat pozitiv cu COVID, din raionul Ialoveni, care a fugit din Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga”. Despre aceasta a comunicat ofițera de presă a Inspectoratului General de Poliție, Mariana Bețivu. 

„Pe acest caz a fost pornit un proces penal. Oamenii legii acumulează toată informația și așteaptă ca bărbatul să fie externat. Ulterior, acesta va fi audiat. Cel mai probabil bărbatul urmează a fi amendat”, a declarat Mariana Bețivu.

Amintim că, în noapte de 27 martie el a fugit din Spitalul Republican, unde era internat cu infecție de coronavirus. Acesta s-a urcat într-un taxi care l-a dus până la o benzinărie din raionul Ialoveni.

A doua zi el a fost găsit de polițiști în orașul Ialoveni. Bărbatul se ascundea într-o casă aflată în fază de construcție.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.