Acasă Social Polițiștii de frontieră și-au donat salariul pentru o zi. Acțiunea, dedicată personalului...

Polițiștii de frontieră și-au donat salariul pentru o zi. Acțiunea, dedicată personalului medical

0

De Ziua Mondială a Sănătății, polițiștii de frontieră și-au donat salariul pentru o zi. Astfel, aceștia vor să susțină cadrele medicale care luptă împotriva epidemiei de COVID-19. În total, s-au adunat în jur de 500 de mii de lei, bani care au fost transferați în contul special deschis de Ministerul Finanțelor pentru combaterea coronavirusului în Republica Moldova, transmite agora.md.

„Deși polițiștii de frontieră sunt printre cei ce stau în prima linie de luptă cu noul tip de coronavirus, s-au mobilizat la maxim pentru a susține sistemul medical din Republica Moldova. În acest sens, în semn de solidaritate și încurajare au donat benevol salariul pentru o zi de muncă din luna martie. Circa 500 mii lei s-au adunat și, cu certitudine, vor fi un suport esențial în susținerea acțiunilor de prevenire și diminuare a consecințelor pandemiei de COVID-19”, a spus Poliția de Frontieră într-un comunicat.

Menționăm că, până în prezent, 257 de cadre medicale au fost infectate cu noul coronavirus. Totodată, trei lucrători medicali au murit.

În total, la această oră, în Republica Moldova sunt 965 de cazuri confirmate, 21 de decese și 40 de cazuri tratate.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.