Acasă Alegeri 2020 Constantin Cheianu: ”Dodon și banda lui se tem de schimbările pe care...

Constantin Cheianu: ”Dodon și banda lui se tem de schimbările pe care le aduce Maia Sandu”

0

Dodon și banda lui se tem de schimbările pe care le aduce Maia Sandu. De această părerea este jurnalistul Constantin Cheianu. Fiind prezent la evenimentul de lansare în campania electorală a candidatei PAS, Maia Sandu, Cheianu a declarat că este sigur de faptul că Maia Sandu va reprezenta R. Moldova cu cea mai mare deminitate.

Maia Sandu este unul dintre puținii politicieni pe care i-am avut în acești 30 de ani. Cu adevărat integru, cu adevărat incoruptibil. Nu am nici un dubiu că accedera Maiei Sandu la guvernare va marca o schimbare istorică și știu foarte bine că ea va ști să facă față acestei schimbări. Este un om creativ, de talent. Ea nu va aștepta oportunități, ea le va crea oportunități, a declarat jurnalistul.

Jurnalistul se arată încrezut că doar Maia Sandu va reprezenta Moldova cu demnitate în întreaga lume.

Vom fi reprezentați în lume de președintele Maia Sandu, nu doar așa cum suntem ci mai buni, mai inteligenți și mai moderni decât suntem. Dacă mai sunt dintre cei care se întreabă de ce trebuie să o votăm pe Maia Sandu, le-ași reconda să se uite la cei care se tem ca de moarte de victoria Maiei Sandu. La cei care o urăsc pe Maia Sandu: la Dodon și banda lui. Uneori am impresia că indivizii ceia înțeleg mai bine decât mulți dintre noi, valoarea acestui om și valoarea schimbării pe care o aduce acest om, a concis Constantin Cheianu.

Lidera PAS, Maia Sandu, s-a lansat în campanie electorală joi, 2 octombrie, pentru alegerile prezidenţiale din Republica Moldova care se vor desfăşura pe 1 noiembrie. Sloganul Maiei Sandu pentru această campanie este „E vremea oamenilor buni”.

Pentru alegerile prezidenţiale din 1 noiembrie au fost înregistraţi opt candidaţi: Renato Usatîi – Partidul Politic Partidul Nostru, Andrei Năstase – Platforma Demnitate şi Adevăr, Tudor Deliu – Partidului Liberal Democrat, Igor Dodon – candidat independent (de facto candidatul PSRM), Violeta Ivanov – Partidului Politic Şor, Maia Sandu – Partidul Acţiune şi Solidaritate, Octavian Ţîcu – Partidul Unităţii Naţionale, Dorin Chirtoacă – Blocul Electoral UNIREA.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.