Acasă Social Şeful Secţiei Internare a Spitalului „Sfînta Treime”, diagnosticat cu COVID-19

Şeful Secţiei Internare a Spitalului „Sfînta Treime”, diagnosticat cu COVID-19

0

Şeful Secţiei Internare a Spitalului Clinic Municipal „Sfînta Treime” a fost diagnosticat cu COVID-19. Informaţia a fost confirmată pentru postul nostru de televiziune de şeful Direcţiei Asistenţă Socială şi Sănătate a Capitalei, Tatiana Bucearschi şi de vicedirectorul spitalului, Gheorghe Străjescu.

Totuşi, nu este clar dacă secţia în care activa medicul a intrat sau nu în carantină. Solicitată telefonic, Tatiana Bucearschi ne-a spus că secţia condusă de doctorul infectat cu noul tip de coronavirus a fost pusă în carantină, iar toţi cei care au intrat în contact cu el sînt monitorizaţi şi, deocamdată, nimeni nu a mai fost diagnosticat cu COVID-19, transmite publika.md.

Şefa Direcţiei Asistenţă Socială şi Sănătate nu ne-a putut spune cum s-a infectat medicul, însă a menţionat că starea acestuia este satisfăcătoare. Pe de altă parte, directorul adjunct al spitalului „Sfînta Treime”, Gheorghe Străjescu, a negat faptul că secţia este în carantină şi ne-a dat asigurări că situaţia este sub control, după care ne-a închis telefonul în nas.

În această săptămînă şi spitalele raionale din Soroca şi Ştefan Vodă au intrat în carantină, după ce mai mulţi medici s-au infectat cu noul tip de coronavirus.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.