Acasă Politic VIDEO// Usatîi: Plahotniuc și-ar fi cumpărat bilet avia spre Cipru

VIDEO// Usatîi: Plahotniuc și-ar fi cumpărat bilet avia spre Cipru

0

Președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, a declarat astăzi, 30 septembrie, în cadrul unei conferințe de presă că, potrivit informațiilor neconfirmate, Vladimir Plahotniuc a cumpărat un bilet de avion către Cipru.

„La această etapă eu verific informații despre locația lui Plahotniuc în Cipru. El avea bilet pe cursa Istanbul – Cipru. Era sau nu el în acest avion, mă ocup acum de aceasta să verific. Dacă voi afla, cu siguranță vă voi informa despre asta. El putea să cumpere bilete pentru zece destinații pentru a zăpăci mersul anchetei”, a spus Usatîi.

De asemenea, Usatîi a menționat că va face tot posibilul pentru ca „Vladimir Plahotniuc să răspundă în fața legii”.

„Se pare că eu însumi va trebui să îl rețin în străinătate și să chem poliția locală. Desigur, cu ajutorul organelor competente din Moldova, deoarece acestea trebuie să trimită un apel către un alt stat. O să-l găsesc oricum. Eu am găsit un pilot în Afganistan și m-am ocupat de aceasta timp de aproximativ doi ani”, și-a amintit politicianul.

Usatîi a spus că el întotdeauna a fost „cu un pas înaintea tuturor infractorilor și escrocilor” și, de asemenea, monitorizează fiecare pas pe care îl planifică Vlad Plahotniuc.

Amintim că, recent, în presă au apărut informații precum că fostul lider al Partidului Democrat, pe numele căruia instanțele naționale au emis un mandat de arestare, ar fi părăsit orașul Miami din SUA la sfârșitul lunii august.

Totodată, Renato Usatîi susține că actualmente Vlad Plahotniuc s-ar afla la Istanbul.

știri.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.