Acasă Politic Litvinenco: Minciuna nu mai ține. Dodon poate să-l aducă pe Plahotniuc

Litvinenco: Minciuna nu mai ține. Dodon poate să-l aducă pe Plahotniuc

0

Deputatul PAS, Sergiu Litvinenco, a venit cu o reacție după ce procurorul General, Alexandr Stoianoglo, a semnat astăzi cererea prin care solicită autorităților competente ale Turciei extrădarea fostului lider PDM pentru a fi tras la răspundere în Republica Moldova.

Potrivit deputatului, președintele țării, Igor Dodon, îl poate readuce pe Vlad Plahotniuc în R. Moldova.

„Deci, este deja oficial că Plahotniuc este în Turcia. La prietenul lui Dodon, Erdogan. De azi încolo minciuna lui Dodon precum că Plahotniuc este în SUA și, tot din cauza Maiei Sandu, nu este adus în Moldova, nu mai ține. Dodon, dacă vrea, poate să-l aducă în țară. 

Și nu are nicio scuză dacă n-o face. Nici măcar una singură. Decât poate frica de Plahotniuc și, eventualele, ”video cu kulioace” sau chestii și mai grave. Ori, de ce nu, ”împăcarea în numele propășirii Republicii Moldova”, a comentat Sergiu Litvinenco.

știri.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.