Acasă Social VIDEO// Un șofer de camion a trecut frontiera beat criță la volan

VIDEO// Un șofer de camion a trecut frontiera beat criță la volan

0

Un șofer de camion este documentat de oamenii legii după ce a trecut frontiera în stare de ebrietate la volan. Cazul a fost înregistrat în după amiaza zilei de ieri.

Potrivit unui comunicat emis presei, ofițerii INSP care patrulau zona în apropriere de punctul de trecere a frontierii Sculeni au fost contactați de angajații Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, precum că un șofer care se află la volanul unui TIR s-ar afla în stare de ebrietate. 

Imediat cum au primit numărul de înmatriculare a camionului, polițiștii de patrulare s-au îndreptat spre ieșirea de pe teritoriul punctului de trecere.  

Astfel, s-a stabilit că la volan se afla un bărbat de 54 de ani, originar din Chișinău. 

Acesta a fost supus testului alcoolscopic, rezultatul a arătat 1.45 mg/l în aerul expirat. 

Șoferul a rămas fără permis de conducere,  instanța urmând să se expună asupra sancțiunii. 

Menționăm că gradul minim de ebrietate este stabilit de la 0,15 mg/l până la 0,3 mg/l în aerul pur expirat, iar pentru stare avansată de ebrietate este considerat în cazul depăşirii de 0,3 mg/l în aerul pur expirat.

știri.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.