Acasă Justiţie 31 octombrie și 1 noiembrie, zile lucrătoare pentru instanțele de judecată

31 octombrie și 1 noiembrie, zile lucrătoare pentru instanțele de judecată

0

Zilele de odihnă 31 octombrie și 1 noiembrie au fost declarate lucrătoare pentru judecători și complete de judecată, specializați în materie de contencios administrativ.

O decizie în acest sens a fost aprobată marți, 29 septembrie, de membrii Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) la solicitarea președintelui Comisiei Electorale Centrale (CEC), Dorin Cimil.

Șeful CEC a emis o astfel de cerere în adresa membrilor CSM în contextul desfășurării alegerilor locale și prezidențiale din 1 noiembrie curent.

Astfel, plenul CSM a declarat lucrătoare zilele de odihnă 31 octombrie – 01 noiembrie 2020 pentru judecători și complete de judecată, specializați în materie de contencios administrativ care vor examina contestațiile repartizate, precum și pentru persoanele responsabile de înregistrarea și asigurarea repartizării aleatorii a cauzelor din cadrul Curții Supreme de Justiție, Curții de Apel Chișinău, Curții de Apel Bălți, Curții de Apel Cahul, Curții de Apel Comrat, judecătoriilor Anenii Noi, Bălți, Cahul, Căușeni, Cimișlia, Chișinău, Comrat, Criuleni, Drochia, Edineț, Hîncești, Orhei, Soroca, Strășeni, Ungheni.

La data de 1 noiembrie vor avea loc alegeri noi pentru primarii din 4 localități concomitent cu cele prezidențiale.

cotidianul.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.