Acasă Politic Liderul fracțiunii PSRM din Parlament, Corneliu Furculiță, testat pozitiv la COVID-19

Liderul fracțiunii PSRM din Parlament, Corneliu Furculiță, testat pozitiv la COVID-19

0

Președintele fracțiunii parlamentare a PSRM, Corneliu Furculiță, a fost diagnosticat cu COVID-19. Informația a fost confirmată pentru Deschide.MD de către mai multe surse din cadrul Legislativului.

Reporterii noștri au contactat mai mulți deputați socialiști, inclusiv Corneliu Furculiță, pentru a obține o confirmare, însă aceștia nu au răspuns la apel. Unicul care a răspuns a fost parlamentarul Radu Mudreac care ne-a declarat că nu a comunicat cu Furculiță și nu cunoaște despre starea lui de sănătate.

De precizat că recent cu COVID-19 a fost diagnosticat și deputatul socialist Adrian Lebedinschi.Sprijină echipa Deschide.MD cu o donație pe contul nostru de Patreon. Suntem recunoscători pentru ajutor și s

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.