Acasă Politic Deputați ai PAS au înregistrat un proiect de lege care prevede susținerea...

Deputați ai PAS au înregistrat un proiect de lege care prevede susținerea turismului din R. Moldova

0

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Petru Frunze, împreună cu alți deputați din fracțiunea PAS, a înregistrat un proiect de lege care prevede susținerea industriei turismului din Republica Moldova.

Proiectul de lege prevede acordarea voucherelor de vacanță în mărimea unui salariu mediu pe economie tuturor angajaților din domeniul public și privat.

Potrivit deputatului, asftel angajatorii vor stimula salariații să respecte disciplina de muncă, iar salariații vor oferi performanța la locul de muncă pentru a beneficia odată cu concediul de odihnă de un voucher de vacanță.

„Voucherele de vacanță acordate salariaților vor fi stric pentru acoperirea cheltuielilor efectuate în regim de turism intern. Acest fapt, va salva industria turismului din Republica Moldova fiind cea mai afectată ramură a economiei în perioada de pandemie”, menționează deputatul.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.