Acasă Politic Secretarul lui Putin reconfirmă: Întâlniri cu Dodon nu sunt planificate

Secretarul lui Putin reconfirmă: Întâlniri cu Dodon nu sunt planificate

0

Secretarul de presă al preşedintelui rus, Dmitri Peskov, a reiterat faptul că Vladimir Putin nu are programate întâlniri cu preşedintele Moldovei.

Potrivit Infotag, acest lucru a fost anunţat vineri de agenţia guvernamentală rusă RIA.

„Nu, nu este planificat pentru următoarele zile”, a spus Peskov, răspunzând la întrebarea dacă planurile lui Putin includ negocieri cu Dodon, ca parte a vizitei acestuia în Rusia.

În mesaj nu se specifică cine anume a pus întrebarea şi pentru când este planificată vizita lui Doldon la Moscova.

Vineri, preşedintele Moldovei a anunţat că intenţionează să discute cu conducerea Federaţiei Ruse problema acordării Moldovei împrumutului de 200 de milioane de euro, dar a precizat că „discuţia va fi online”.

Preşedintele Dodon a vizitat Moscova de mai multe ori în lunile iulie şi august.

În timpul uneia dintre vizitele sale anterioare, Peskov, la fel, a comunicat că Putin nu are întâlniri programate cu preşedintele Moldovei.

După aceea, mass-media a scris că Dodon a căutat să se întâlnească cu Putin înainte de alegerile prezidenţiale, dar preşedintele rus a refuzat.

infotag.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.