Acasă Justiţie Ședința de judecată în dosarul Șor a fost anulată din nou

Ședința de judecată în dosarul Șor a fost anulată din nou

0

Ședința de judecată în dosarul Șor, pornit pentru escrocherie și spălare de bani, care urma să aibă loc vinei, 25 septembrie, la Curtea de Apel Cahul, a fost anulată din nou.

Totodată, instanța de apel a amânat și ședința de judecată unde urma să fie examinată cererea înaintată de către avocații lui Ilan Șor privind recuzarea completului de judecată.

„Dat fiind faptul că materialele dosarului penal se află la Curtea Supremă de Justiție, ședința de judecată nu a avut loc”, se arată pe portalul Curții de Apel. 

Pe site-ul Curții de Apel Cahul se arată că următoarea ședință de judecată în dosarul Șor ar urma să aibă loc pe 3 octombrie, ora 10:30.

Amintim că dosarul lui Ilan Șor se află pe rol la Curtea de Apel Cahul din septembrie 2018. 

Menționăm că procurorii au cerut anterior o pedeapsă de 19 ani de privare de libertate pentru controversatul businessman.

tv8.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.