Acasă Politic VIDEO// Violeta Ivanov promite că n-o să-l dezamăgească pe Vladimir Voronin

VIDEO// Violeta Ivanov promite că n-o să-l dezamăgească pe Vladimir Voronin

0

Ex-comunista Violeta Ivanov, pretendenta Partidului Șor la prezidențialele din 1 noiembrie, promite că n-o să-l dezamăgească pe președintele PCRM, Vladimir Voronin.

Asta a declarat deputata în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4. 

„Am muncit foarte mult în echipa partidului (n.r. – PCRM), alături de colegii mei, ca partidul să vină în Parlament cu 60 de mandate, apoi cu 48, mai apoi cu 21 de mandate. La mulți a apărut întrebarea cum un partid cu 60 de mandate s-a dus în opoziție. Atunci când, din 11 membri ai executivului politic, opt au altă poziție și solicită să fie convocată şedinţa plenară a partidului și acest lucru nu se admite, atunci când, din 21 de deputați, 14 nu sunt de acord și pleacă, probabil lucrurile nu stau bine”, a declarat Violeta Ivanov.

Totuși, a refuzat să ofere mai multe detalii, fiindcă are „stimă și respect” față de Vladimir Voronin.

„Eu nu pot să-mi permit să vorbesc lucruri urâte despre dl Voronin, deoarece eu mi-am început cariera politică alături de dl Voronin și foarte multe lucruri bune am luat de la dlui. Consider că a fost unul dintre cei mai buni președinți. Înțeleg că dumnealui are emoții acum, dar vreau să-i promit dlui Voronin, dar și colegilor de partid cu care și până astăzi vorbesc, că eu n-o să-l dezamăgesc”, a spus deputata.

agora.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.